Schoonmaak onderhoud

De schoonmaaksector in Nederland heeft zich de laatste 10 tot 15 jaar ontwikkeld tot een professionele bedrijfstak. Dit geldt zowel voor het uitbesteden als eigen beheer situaties. Deze professionalisering heeft zich o.a. ontwikkeld door een continue wisselwerking tussen enerzijds een toenemende vraag van de afnemers naar kwaliteitsverbetering met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en anderzijds de producenten en leveranciers van schoonmaakmiddelen en de toegenomen vakbekwaamheid van de schoonmaakbedrijven. Echter is het helaas nog steeds zo dat niet alle bedrijven die in de schoonmaakbranche werkzaam zijn voldoende representatief zijn voor de professionele schoonmaaksector.

Wij van schoonmaakbedrijf 4 You, kunnen met trots stellen dat wij wel tot die categorie bedrijven behoren die de professionalisering in de bedrijfsvoering hebben doorgevoerd.

Wellicht brengen wij, tijdens het lezen van deze site, de zorgen omtrent uw huidige schoonmaakdienstverlening weer even bij u onder de aandacht.

Bent u in verband hiermee nog steeds op zoek naar de passende oplossing?

Dan kunnen wij hierbij uw probleem oplossende partner zijn.

Het is daarom dat wij ons Schoonmaakbedrijf, middels deze site graag aan u willen voorstellen.

Waardoor onderscheidt schoonmaakbedrijf 4 You zich van andere schoonmaakbedrijven?

Naast de vanzelfsprekende kwalitatieve basis schoonmaakdienstverlening die u van elk van onze collega bedrijven uit de branche mag verwachten onderscheiden wij ons door:

  • Het in overleg met de klant opstellen van schoonmaakprogramma`s en calculaties, zodanig dat het vereiste kwaliteitsniveau en het vereiste resultaat conform de budgetten wordt gerealiseerd.
  • Betrouwbaarheid (we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen).
  • Klantgerichte en vraag gestuurde werkwijze.
  • Directe betrokkenheid van de leiding bij de opdrachtgever.
  • Korte communicatielijnen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Grote mate van flexibiliteit
  • Hoge servicegraad
  • Leveren van maatwerk.
  • Advisering over schoonmaaktechnisch onderhoud in zijn facetten.

Wanneer u uw huidige schoonmaakdienstverlening eens wilt doorlichten of als u niet tevreden bent over de kwaliteit van het dagelijks schoonmaakonderhoud, of als u een advies wilt over de verschillende mogelijkheden van schoonmaakonderhoud, kunnen wij u van dienst zijn.

Ondanks dat wij een kleinschalig maar dynamisch en professioneel schoonmaakbedrijf zijn, zijn wij van mening dat wij voor u de geschikte partner zijn die binnen korte tijd op een geaccepteerde wijze, conform de afspraken, uitvoering geeft aan de opdrachten, waardoor onze dienstverlening een toegevoegde waarde voor uw organisatie zal blijken te zijn.

In een persoonlijk gesprek bieden wij u geheel vrijblijvend de informatie aan welke mogelijkheden ons Schoonmaakbedrijf heeft om u van dienst te kunnen zijn.