Glasbewassing & Gevelonderhoud

Aangezien het werken met ladders door de wetgeving steeds verder aan banden wordt gelegd, zijn er alternatieven op de markt gekomen waarbij gebruikt word gemaakt van gedemineraliseerd water, in combinatie met een telescoop systeem.

Wij van Schoonmaakbedrijf 4You, zijn in het bezit van een mobiele bedrijfswagen met ingebouwde watertank en pompen, en kunnen op elke locatie ons systeem inzetten.

Met dit systeem word er gedemineraliseerd water onder gepaste druk door het telescoop  systeem gevoerd tot aan de borstel.

Door de mechanische ondersteuning en het glasheldere water vind er een perfecte reiniging plaats.

Doordat de ramen gewassen zijn met ultra schoon water, blijven de ramen langer schoon omdat er bij traditionele bewassing een moleculair laagje zeep achter blijft. Dit laagje zorgt ervoor dat het glas na een regenbui langer nat blijft. Na een aantal malen de ramen behandeld te hebben met gedemineraliseerd water, word het oppervlakte van het glas gladder en valt het water er als het ware vanaf.  Door deze methodiek zult u langer plezier hebben van uw gereinigde ramen.

Verdere voordelen ten opzicht van reguliere glasbewassing:

  • Inzetbaar tot 10 meter hoogte.
  • Geen dure hoogwerker nodig.
  • Op elke gewenste plek inzetbaar.
  • Milieu vriendelijk.

Wanneer uw interesse is gevallen op Schoonmaakbedrijf 4 You, en ons mobile systeem, verwijs ik u graag naar onze contactpagina. Wanneer u uw gegevens invult zullen wij contact met u opnemen.